Visie & Achtergrond

Gelukkig worden thema’s zoals hoog gevoeligheid en anders leren steeds vaker herkend en zijn inmiddels ook wetenschappelijk erkend. De juiste begeleiding blijft hierbij soms nog een uitdaging en wij helpen je graag hierbij!


Of het nu bijvoorbeeld jezelf, je zoon of dochter, een leerling in de klas of een klant in je eigen praktijk betreft, wij adviseren je graag bij allerlei soorten vraagstukken. Zowel op het gebied van werk als privé.


Het voordeel van onze HSP Advieslijn is dat je geen reistijd of wachttijd hebt, geen volledig consult hoeft uit te zitten elders en je regelmatig en tussendoor de voortgang van de situatie met een coach naar je eigen keuze kan bespreken.


Ook is het mogelijk om kinderen & tieners te laten bellen om hun hart te laten luchten. Bij iemand die objectief kan luisteren en waarvan ze adviezen iets makkelijker aannemen.


Wij benaderen Hoog gevoeligheid als een ‘talent’ en zijn ervan overtuigd, dat als je hiermee om leert gaan, dit een grote kracht kan worden. Hoog gevoelig ben je  niet ‘zomaar’, het is tevens de weg naar ‘thuiskomen bij jezelf’ en het (opnieuw) gaan volgen van je eigen intuïtie.  Laat ons je hierbij begeleiden! : )

Bekijk onze HSP coaches eens, ieder met hun eigen achtergrond en specialisme en bel ze vrijblijvend op!

 

Wie zijn wij?

De HSP Coach & Advieslijn  is actief sinds begin 2018 en is een initiatief van diverse (professionele) begeleiders van kinderen, tieners & volwassenen die Hoog gevoelig (HSP) en/of Anders lerend zijn.

Wij vormen samen de ‘Hallo, ik ben Gwen Academie’ en hebben als doel:

Meer bewustwording creëren ten behoeve van (hoog) gevoelige en anders lerende kinderen in Nederland. Op scholen, voor leerkrachten, ouders en andere begeleiders van kinderen. En hierbij gelijktijdig (professionele) begeleiders van kinderen te versterken in hun ‘rol’.